NYHEDER & HISTORIER

Der er altid masser af nyheder i LAUFEN verdenen, hvad enten det drejer sig om lancering af nye produkter, referencer eller aktuelle emner i design- og arkitekturverdenen. Se alle alle vores nyheder og artikler her.

TAK FOR ET FANTASTISK VVS'23

Tak for endnu en fantastisk VVS-messe i Odense. Vi har nydt at møde jer alle og værdsætter, hvordan i har taget imod alle nyhederne – vi kan faktisk ikke vente med at komme i gang med dem sammen med jer.

NYHED: Armaturer

De nye LAUFEN armaturer til badeværelser, køkkener og offentlige toiletter er et udtryk for en nutidig tidsånd og er naturligvis også drikkevandsgodkendte til det danske marked.

ILBAGNOALESSI MED NYT DESIGN

ILBAGNOALESSI-kollektionen er blevet gentænkt med et nyt badeværelsesdesign, så de ikoniske former er blevet løftet op til det moderne badeværelse. Kollektionen karakteriseres af de bløde former, der funkler af opfindsomhed med en antydning af excentricitet. Dette prisvindende design er kreeret af den italienske designerstjerne, Stefano Giovannoni, som har samarbejdet med LAUFEN i mange år.

NY KOLLEKTION: LUA

Forbundet til den kollektive hukommelse: LUA er designet på ovale og rektangulære former, i velafbalancerede variationer. Det er bare én af grundene til, at den nye LUA-kollektion er så alsidig, fleksibel og let genkendelig - en anden er dens designmæssige integritet. I serien finder du alt til badeværelset fra toilet og håndvaske til badekar og armaturer - sammen med LANI møbelserien danner den et komplet udbud til badeværelset.

NY KOLLEKTION: LANI

LANI er drømmen om det perfekt designede og altid stilrene badeværelse. Møbelkollektionens slanke og tidløse design, møblernes generøse opbevaringsplads, de gennemtænkte detaljer og en produktion præget af stolthed til håndværket sikrer en ren og harmonisk atmosfære på badeværelset.

LAUFEN Recycle Program

LAUFEN Recycle Program er primært sat i verden for at gøre det nemmere for dig at deltage i den grønne omstilling på en håndgribelig måde. Programmet involverer både miljømæssige og sociale perspektiver, der gennem et større nordisk samarbejde er med til at gøre op med nogle af de samfundsmæssige problemstillinger, der findes i dag.

Kataloger

Download brochurer, kataloger mm. her

Se mere