VI SKABER BADEVÆRELSER MED SJÆL

Identiteten bag vores meget traditionsprægede schweiziske brand, LAUFEN, repræsenterer en fussion af lækkert design, høj kvalitet og stor funktionalitet. LAUFEN-brandet er ROCA-koncernens vigtigste brand og vi er i dag en af verdens førende producenter med et globalt distributionsnetværk.

Vores store styrke ligger i vores vidtrækkende knowhow inden for fremstilling af sanitetsartikler. Gennem mere end 125 år har vi brugt de ældst kendte formbare materialer til at fremstille innovative sanitetsartikler på vores topmoderne fabrikker, der er tydeligt præget af den velkendte schweiziske præcision. Den viden om badeværelser som vi har, stammer fra vores mangeårige erfaring inden for produktion af keramik og avancerede designformer. Det, der gør LAUFEN-produkterne unikke, er, at de formår at forene de to førende designretninger: Det sydlandske, italienske design, der taler til følelserne gennem æstetikken, der her går hånd i hånd med de nordeuropæiske landes tradition for præcision og klarhed.

For os rummer ordet "kvalitet" to primære elementer. Dels er der naturligvis de produktionsmæssige kompetencer, og derudover skal det færdige badeværelse kunne tilbyde en række praktiske fordele, der måske ikke altid er umiddelbart iøjnefaldende. Vi fremstiller innovative produkter til badeværelset, der gør det muligt at spare på de dyrebare vandressourcer, og selvom vi i forvejen arbejder med et naturprodukt, gør vi alt, hvad vi kan for at være på forkant med en yderst miljøvenlig produktion.

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER OM LAUFEN

Virksomhedsform Selskab
Stiftet 1892
Hovedkontor Laufen, Schweiz
Direktion Antonio Linares (ordførende administrerende direktør)
Antal medarbejdere 1'800
Koncernomsætning 250.000.000 euro
Produktudvalg Håndvaske, toiletter, bidéter, badekar, brusekar, boblebade, møbler, tilbehør, vandhaner
Produktionssteder Laufen i Schweiz, Wilhelmsburg og Gmunden i Østrig, Bechyně og Znojmo i Tjekkiet
Salgsdatterselskaber Albanien, Argentina, Australien, Belgien, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Bulgarien, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Holland, Hongkong, Indien, Italien, Kina, Kroatien, Letland, Litauen, Makedonien, Malaysia, Marokko, Moldova, Montenegro, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland, Schweiz, Serbien, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ukraine, Ungarn, USA, Østrig
Repræsentationer I hele verden
Produktion 3 mio. stykker sanitetsporcelæn om året