LUDOVICA+ROBERTO PALOMBA - PS+A PALOMBA SERAFINI ASSOCIATI

Italiensk design: som stjerneskud på den italienske designscene har arkitekterne og designerne Ludovica+Roberto Palomba skabt sig et internationalt navn.

Ludovica+Roberto Palomba er kendt for deres utraditionelle designs inden for badeværelser, køkkener og stuer. Parret har opnået stjernestatus på den italienske designscene gennem deres arbejde for mærker som Moroso, Poltrona Frau, Cappelini og Boffi. De laver dog også designs til arkitekturprojekter, skaber kulisser til teater og fjernsyn og planlægger udstillinger. Deres usædvanlige designs skyldes kombinationen af deres fornemmelse for arkitektur, livsstil og industrielle produkter. Ludovica Serafini og Roberto Palomba studerede arkitektur på universitet i Rom. De har arbejdet sammen som partnere siden 1994 og er medstiftere af virksomheden Palomba Serafini Associati (ps+a). Virksomheden er baseret i en tegnestue i Milano.

"Palomba Collection" er parrets første badeværelsesprojekt for LAUFEN. Grænserne mellem maskuline og feminine former smelter sammen i udformningen af denne serie af badeværelsessanitet, -tilbehør og -møbler. Ludovica+Roberto Paloma beskriver dette koncept som "naturens fingeraftryk" –  nu et træk ved de to designeres særligt stilart, som beviser både her og i andre designprojekter, at de er ligeværdige partnere, hvor ingen af dem dominerer den anden. Elementer fra "Palomba Collection" har vundet flere designpriser, herunder Red Dot Award, iF Product Design Award og Design Plus Label.