Vælg dit land

Collections

Complete bathroom solutions or modular concepts - LAUFEN bathrooms speak the same design language; integrating seamlessly into all architectural concepts.

Complete Bathroom sets

SONAR

Den internationalt anderkendte og eklektiske designer Patricia Urquiola løfter nu sløret for den tredje generation af LAUFENs SaphirKeramik. Hun har med stor personlig indlevelse taget det uforlignelige materiale og eleverer det til en ny tredje dimension, hvorfra vi får den nye kollektion: SONAR.


86 Produkter

ILBAGNOALESSI

ILBAGNOALESSI er et badeværelsesdesign, som har kastet en fortryllelse over hjemmets designverden i årevis. Den er karakteriseret af en tidløs form, der funkler af opfindsomhed og en antydning af excentricitet. Dette prisvindende design er kreeret af den italienske designerstjerne, Stefano Giovannoni.


151 Produkter

PALOMBA COLLECTION

LAUFEN Palomba-kollektionens design leder tankerne mod små vandløb eller småsten, der er formet af havets evige bevægelser, og på perfekt vis er overført til keramik. Alle seriens elementer harmoniserer med hinanden, da de hver især bærer det italienske designerpar, Ludovica+Roberto Palombas signatur.


32 Produkter

Kartell LAUFEN

Et komplet badeværelse inspireret af det ikoniske Kartell design kombineret med Laufens høje kvalitet. På den ene side Kartell: italiensk, kreativ, farverig og ikonisk. Familievirksomheden, der gennem mere end 60 år har sat sit præg på den moderne designhistorie og revolutioneret indretningsarkitekturen ved at anvende plastmaterialer. På den anden side Laufen: schweizisk, stringent og pålidelig. I 125 år har de været stærkt optaget af at skabe kultur i badeværelset og innovation i produktionen af keramiske sanitetsprodukter. Der er tale om et fælles innovationsprojekt, som det har taget mere end tre år at udvikle, og som er resultatet af den konstante forskning, der er en del af begge selskabernes DNA. De prisbelønnede designere Ludovica+Roberto Palomba, der selv er førende inden for design til badeværelser, fungerer som et bindeled mellem disse to spillere.


167 Produkter

THE NEW CLASSIC

En kollektion af perfect formede innovationer til badeværelset. The New Classic udstråler klassisk pragmatik gennem dets harmoniske former, som hér kombineres med en moderne stil.


94 Produkter

LIVING

Badeværelsesdesignere drømmer om det: At skabe masser af interiørstilarter ud fra en enkelt støbeform, der blot bruger nogle enkelte basale former. Drømmene bliver til virkelighed med living by LAUFENs kendetegnende keramik, der er skabt af designergruppen, Phoenix Design. Temaet for den omfattende badeværelsesensemble er vor tids livsførelse og velvære. Når alt kommer til alt, udviklede badeværelsesserie sig for lang tid siden fra at være et vådrum til at være en integreret del af en moderne livsstil. De keramiske elementer danner en integreret serie med matchende toiletter, bideter, badekar og brusekabiner samt møbler.


125 Produkter

INO

Det nye badeværelse kollektion Ino, designet til LAUFEN af franske designer Toan Nguyen,er en ny fortolkning af klassiske håndvaskformer. Den innovative kollektion bruger de kreative muligheder LAUFENs SaphirKeramik tilbyder. Elegant, indbydende og næsten vægtløse genstande, udført i med ekstremt stabile vægge. Samlingen omfatter en vægmonteret håndvask, en bordplade eller halvt indfældet håndvask, samt highend møbler og to badekar i den særegne solid surface udførsel.


59 Produkter