VORES VIRKSOMHED

Vores meget traditionelle og schweiziske brand i LAUFEN afspejler et symbiotisk forhold mellem design, kvalitet og funktionalitet. LAUFEN, som er premiummærket under Roca-paraplyen, er herudover også en af verdens førende producenter af sanitetskeramik og har et globalt distributionsnetværk.

Én af vores store styrker ligger i en stor viden om sanitetartikler, som LAUFEN siden 1892 har brugt til at skabe innovative badværelsesprodukter i vores topmoderne anlæg.

Det der gør LAUFEN-produkterne unikke er foreningen af schweizisk præcisionshåndværk og foreningen af to store design-tendenser: Lidenskabeligt italiensk design og rene nordeuropæiske linjer.

For os har kvalitet to primære aspekter: Dybdegående kendskab til materiale og produktion samt et bredt sortiment med løsninger til ethvert badeværelse. Dét betyder også, at vores fabrikker fremstiller produkterne med stor respekt for ressourceforbrug og miljø, hvor vi har forpligtet vores virksomhed til en miljøvenlig produktion med en høj grad af genanvendelse.


LAUFEN FAKTA & TAL

Virksomhedsdata  
Grundlagt 1892
Hovedkvarter Laufen, Schweiz
Bestyrelse Antonio Linares (Senior Managing Director)
Produktsortiment Håndvaske, toiletter, bidet, douchetoiletter, badekar, brusebade, spa systemer, møbler, tilbehør, armaturer mm., installationssystemer
Produktionssteder Laufen/Schweiz, Gmunden/Østrig; Bechyně & Znojmo/Tjekkiet; Gliwice & Gryfice/Polen
Salgskontorer Albanien, Argentina, Australien, Østrig, Belgien, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Hongkong, Ungarn, Indien, Italien, Letland, Litauen, Makedonien, Malaysia, Moldova, Montenegro, Marokko, Holland, Norge, Polen, Portugal, Kina, Rumænien, Serbien, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Ukraine, Storbritannien, USA
Repræsentationer Hele verden
Mængder 3 mio. keramiske produkter om året

1892

GRUNDLÆGGELSESÅR

+3 mio

KERAMISKE PRODUKTER PRODUCERET

6

PRODUKTIONSANLÆG I EUROPA

PRODUKTION

Dybdegående viden inden for fremstilling af de mest udfordrende badeværelsesdesign. Udvikling og produktion arbejder tæt sammen i en evig søgen efter den optimale realisering af design og kvalitet.

BÆREDYGTIGHED

LAUFENs engagement i bæredygtighed er dybt integreret i vores DNA. Vi har et særligt ansvar for ikke bare at være bæredygtige, men også at vækste miljøbevidst og ansvarligt. Den grønne profil er indarbejdet i både nutidige og fremtidige forretningsstrategier, som berør alle afgreninger af virksomheden.

BIM

LAUFEN er opmærksom på den store betydning, som Building Information Management (BIM) har for fremtidige forretningsprocesser, både lokalt og globalt. Mange projektdeltagere investerer allerede en del af deres ressourcer i denne platform. Systemet er baseret på en virtuel model ved hjælp af parametriske objekter, der giver alle projektdeltagere information, der udvikler sig gennem bygningens livscyklus.

UDVALGTE PROJEKTER

Bygninger over hele verden af ​​kendte arkitekter, der bruger LAUFEN.