BÆREDYGTIGHED GENNEM INNOVATION OG DESIGN

LAUFEN forstår, at de største påvirkninger på miljøet skyldes overforbrug eller forkert brug af materialer og af energi fra fossile brændstoffer. Derfor fokuserer vores bæredygtighedsstrategi på tre fronter:

Nulspildspolitik på alle produktionssteder: En forpligtelse til løbende at forbedre produktionsprocesserne med henblik på at optimere anvendelsen af ​​råvarer og eliminere spild.

Forøg energieffektivitet: Brug af varmegenvindingsteknologi på fabrikker og løbende implementering af grøn energi.

Produkt- og materialeinnovation: Via innovative tiltag pakket ind i tidløst design, tilbyder vi fremtidssikrede og langtidsholdbare produkter. Som følge af det er LAUFEN i stand til at tilbyde komplette badeværelsesløsninger, der sikrer komfort, en langvarig livscyklus, reduktion af vand- og energiforbrug og nem vedligeholdelse.

LAUFENs engagement i bæredygtighed er dybt integreret i vores DNA. Vi har et særligt ansvar for ikke bare at være bæredygtige, men også at vækste miljøbevidst og ansvarligt. Den grønne profil er indarbejdet i både nutidige og fremtidige forretningsstrategier, som berør alle afgreninger af virksomheden:

1

PRODUKTION


- RÅMATERIALEFORSYNING

- TRANSPORT

- PRODUKTION

2

LOGISTIK OG INSTALLATION


- TRANSPORT

- INSTALLATION

- EMBALLAGE

3

BRUG


- OPERATIONEL ANVENDELSE AF ENERGI OG VAND

- RENGØRING, VEDLIGEHOLDELSE OG REPARATION

4

EFTER ENDT LEVETID


- DEKONSTRUKTION

- TRANSPORT

5

GENANVENDELSE


- GENOPRETTELSE

- GENBRUGSPOTENTIALE